Nieuwsbrief april 2017 - Kinderboekenserie Op Weg.

Beste lezer,

We zijn weer een maand verder en Raymond (illustrator) en ik hebben absoluut niet stilgezeten. In deze nieuwsbrief lees je er alles over. 

Logo 

De naam en dus ook het logo van m'n kinderboekenreeks is veranderd. In plaats van 'kinderboekenreeks Opwegserie' heet het vanaf nu Kinderboekenserie Op Weg.

Datum van uitgave 

De deadline voor uitgave van 'Op weg met Jozef en Maria', het eerste boekje uit de serie, stond tot nu toe op maart 2018. Dit zal zeker de uiterste uitgeefdatum blijven, maar we doen er alles aan om het boekje reeds dit jaar (voor sinterklaas en kerst) uit te brengen. 

Het zal een boekje worden volledig in kleur en met een harde kaft. De prijs zal €12,50 zijn. Reserveer hier alvast jouw exemplaar.


Bijbelse kleurplaten 
De eerste twee kleurplaten staan online! Raymond is volop aan het illustreren en dat resulteert ook in kleurplaten. Regelmatig zullen er nieuwe kleurplaten bijkomen. Dus haal je potloden boven en hou de website en de Facebookpagina goed in de gaten!
Klik hier om de Bijbelse kleurplaten gratis te downloaden! 
Christelijke en bijbelse kleurplaat - op weg met Jozef en Maria - kerst

Op Weg kinderliedjes
Naast de twee kleurplaten staat ook het eerste Op Weg kinderliedje online met de naam 'Brood'. 'Brood' is een instrumentaal nummer om bij te ontspannen. Voor een momentje van rust voor jezelf en voor je kind(eren). Een momentje om jouw Brood te eten. ;-)

Klik hier om het Op Weg kinderliedje 'brood te beluisteren.

Tot slot

Dank je wel voor je steun en vergeet niet jouw exemplaar van 'Op weg met Jozef en Maria' te reserveren. ;-)

Warme groet,
Terry


Samen op weg. Op weg naar Bethlehem


Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe bak je een brood?